Workshop intensiv la Universitatea Danubius: Secretele Alchimiei interne Taoiste

Data : 10 aprilie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Participanții vor putea activa puterea de autovindecare a organismului pentru a debloca canalele de energie vitală prin care circulă lumină.

Activitățile ce se vor desfășura în cadrul acestui workshop reprezintă tehnici din Alchimia internă Taoistă create în scopul cultivării unei vieți echilibrate, sub semnul iubirii, sănătății, longevității şi evoluției spirituale. Ele constituie un sistem complet dedicat corpului nostru fizic, energetic (afectiv), mental şi spiritual, întrepătrunse într-un tot unitar.

Accentul este pus pe dezvoltarea şi ameliorarea energiei noastre vitale, chi – forţa vitală electro-magnetică – în scopul autovindecării şi îmbunătăţirii calităţii vieţii. Tao înseamnă drum: modul de existenţă al naturii şi Universului, cea mai naturală cale de urmat.

Participanții la acest workshop vor activa puterea de autovindecare a organismului pentru a debloca canalele de energie vitală prin care circulă lumină, eliminând astfel energia stagnantă și toxinele, vindecând bolile. Pe de altă parte, tehnica celor șase sunete vindecătoare este fundamentală pentru transformarea emoțiilor negative în emoții pozitive. Această tehnică ajută la regăsirea unui nivel energetic superior, la curățarea și echilibrarea organelor interne.

Participanții sunt rugați să poarte o ținută lejeră, tip sport. Numărul maxim de persoane care se pot înscrie este de 40.

Workshop-ul va avea loc pe 14 aprilie, începând cu ora 12.00, în Sala Seniorilor.

Intrarea este liberă.
Vă așteptăm cu drag!

Organizatori
Conf. univ. dr. Ionel Mohîrță
Lect. univ. dr. Iulian Negulescu

afis_alchimie intreg

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de