Week-end-ul șoferilor băuți

Autor :

Data : 15 octombrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Șase șoferi au fost identificați de polițiștii de la Rutieră, băuți la volan.

Primul conducător auto, aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost identificat de polițiștii tecuceni. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, care avea o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. Tot în Tecuci, polițiștii rurali au depistat, la volanul unui autoturism, un bărbat din comuna Negrilești, aflat sub influența alcoolului.

„Bărbatul care a circulat cu autoturismul pe D.J. 240, pe raza comunei Munteni, a prezentat, la testarea alcoolscop, o valoare de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevare de mostre biologice și stabilirea alcoolemiei”, se arată într-un comunicat de presă al I.P.J. Galați.

Alți patru conducători auto, aflați sub influența băuturilor alcoolice au fost depistați ieri de către oamenii legii.

„Astfel, în jurul orei 03.00, un tânăr de 26 ani, din municipiul Galați a fost depistat conducând un autoturism, deși nu poseda permis de conducere, iar la testarea alcoolscop a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. În jurul orei 09.00, un bărbat de 41 ani, din orașul Târgu Bujor a condus autoturismul pe raza comunei Umbrărești și fiind oprit în trafic și testat alcoolscop, a prezentat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel de-al treilea conducător auto, aflat sub influența alcoolului, a fost depistat pe un drum comunal din interiorul comunei Băneasa. Bărbatul de 57 ani, din localitate, a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii Biroului Rutier Tecuci au depistat un alt conducător auto băut, în jurul orei 21.40, pe strada 1Decembrie 1918. Testarea alcoolscop a bărbatului de 35 ani, a relevat o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată în același comunicat de presă.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de