Vrei unirea cu Basarabia? Semnează online și implică-te pentru a aduce Basarabia acasă!

Data : 27 octombrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Campania a fost lansata ieri și va ține până în decembrie.

George Simion, președintele Platformei unioniste Acțiunea 2012, a lansat ieri la Galaţi campania de semnături „Un milion pentru Unire”.

„Invităm toți gălățenii să semneze pentru Basarabia. Măcar acum, în al 12-lea ceas, trebuie să vorbim despre reîntregire națională. Altfel, tot acest fiasco gestionat de către stat, numit Anul Centenarului, va rămâne cunoscut ca momentul cel mai penibil la nivelul istoriei noastre. La Alba Iulia vom veni zeci de mii de oameni, din toate colțurile țării, de la Carei până la Orhei, așa că gălățenii nu trebuie să lipsească“, spune președintele Acţiunii 2012, George Simion.

Campania de semnături „Un milion pentru Unire” se desfășoară în toată România, Republica Moldova și în Diasporă, în aceasta fiind antrenate sute de asociații și voluntari care își doresc Unirea. Scopul campaniei este de a aduna un milion de semnături, care vor oferi cadrul legal pentru revizuirea Constituției prin introducerea unui preambul în care va fi menționată ideea de reîntregire națională. De asemenea, aceștia își pot înregistra semnătura online pe site-ul semnez.eu, ulterior apropiindu-se fizic la cel mai apropiat cort din zona unde locuiesc, deschis până la sfârșitul lunii decembrie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de