„Voci de primăvară”, un recital de excepție la Galați

Data : 10 martie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Concertul a fost susţinut de artişti ai Teatrului Muzical „Nae Leonard“ din Galaţi.

În seara zilei de 9 martie 2018, Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos a fost gazda unui eveniment cultural-artistic de excepţie și anume, recitalul „Voci de primăvară“.

Evenimentul reprezintă rodul unei frumoase cooperări dintre Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos şi Teatrul Muzical „Nae Leonard“ din Galaţi.

Concertul s-a desfăşurat în Salonul Oficial al Muzeului Eparhial şi a fost susţinut de artişti ai Teatrului Muzical „Nae Leonard“ din Galaţi, precum sopranele Adelina Diaconu și Adina Lazăr, mezzosoprana Lăcrămioara Crihană, tenorii Florin Bobei, Adrian Ionescu și Valentin Vasopol, acompaniaţi la pian de Georgiana Sava Diaconescu.

Artiştii gălăţeni au interpretat arii și duete din operete și canțonete aparținând unor cunoscuţi compozitori români şi străini, precum George Grigoriu, George Stephănescu, Michal Lorene, Filaret Barbu, Eduardo di Capua, Enrico Toselli, Luigi Denza și Tagliaferri e Valente.

Recitatlul de muzică clasică s-a bucurat de un real succes, gălăţenii prezenţi la eveniment apreciind prestaţia de excepţie a artiștilor.

La final, interpreții au primit din partea publicului îndelungate ropote de aplauze şi flori.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de