Vinul fiert şi ţuica vor fi din nou ingredientele de bază ale Serbărilor Galaţiului?

Data : 22 noiembrie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

O parte dintre gălăţeni şi-ar dori ca serbările oraşului să fie vara. Dar totdeauna PSD s-a încăpăţânat să le ţină iarna.

Pentru că PSD şi-a luat primăria înapoi, serbările Galaţiului revin în forţă printre gerurile iernii. Dă bine până la urmă, că tot vor fi înaintea alegerilor parlamentare. Dincolo de comentariile noastre, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie gălăţenii o vor putea ţine în petreceri stradale. Distracţia aceasta îi va costa pe gălăţeni 667.567 de lei, ce se vor achita din bugetul municipalităţii, firmei S.C. Sprint Media Group S.R.L. Nu a fost încă stabilită locaţia, dar a fost fixat calendarul. În fiecare seară, de la ora 18.00, vor evolua pe scenă artişti diverşi. Vor fi şi miniconcerte. Dacă vom avea străzi cu circulaţia oprită pe care să poată circula şi cei care nu mai au direcţie la drum, din cauza licorilor aferente petrecerilor, este o chestiune probabilă. Partea bună e că au fost interzise pocnitorile care generau accidente stupide şi evitabile. Scoaterea pocnitorilor în afara legislaţiei a fost rezultatul deputatului gălăţean Emil Strungă, într-unul din mandatele anterioare.

Petrecerile stradale vor începe din 30 noiembrie, şi vor dura până în 4 decembrie. Distracţia va fi asigurată atât de artişti gălăţeni, precum şi de artişti naţionali, prin recitaluri. Locaţia nu a fost încă stabilită, dar programul serbărilor de iarnă (Zilele Galaţiului şi Poveste de Crăciun) a fost stabilit pentru fiecare dintre seri. Miercuri, pe 30 noiembrie, de la ora 20.00 va concerta Lorna, apoi de la 21.00 Loredana. Joi, pe 1 decembrie de la 20.30 va avea loc concertul celor de la Vama, apoi de la 21.35 va cânta Alexandra Stan. Vineri, pe 2 decembrie, de la 20.30 va cânta Andra, urmată de la 21.30 de B.U.G. Mafia. Sâmbătă va fi seara consacrată artiştilor gălăţeni, de la 20.30 fiind programată Andrea Antonescu. Iar duminică pe 4 decembrie va fi seara şlagărelor gălăţene. Evenimentul se va încheia cu un show de lasere şi lumini.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de