Viermi filmați în baia unui salon din Spitalul de copii

Autor :

Data : 10 martie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

O femeie i-a filmat cu telefonul în baia salonului în care copilul ei este internat.

Fetița de 10 ani a fost internată în urmă cu două zile, împreună cu mama, la secția de gastroenterologie a Spitalului de Urgențe pentru Copii din Galați. Mama fetiței spune că nu s-a făcut dezinfecția salonului, dupa externarea altui copil, iar când a intrat în baie a dat cu ochii de câțiva viermi care mișunau pe gresie.

„Am internat-o seara la 11.00 și a intrat în salon. Nu a intrat în baie. Din ce mi-a zis și colega de salon nu s-a dezinfectat dupa o pacientă care abia plecase cu niște bacterii. A doua zi când am dus-o la baie am văzut ce v-am filmat. Dupa aceea au început să spele. Mi-am adus spirt și am șters tot salonul ca să pot să stau. Eu aseară am vrut s-o iau, dar doctorul mi-a recomandat să rămân, că trebuie să-i facă analize, că încă nu-i bine”, a spus Steluța Patriche, mama fetiței internate în spital.

Conducerea Spitalului de Urgențe pentru Copii a demarat o anchetă internă.

„Analizam și noi care poate fi cauza apariției acelor viermișori. Posibil să fie de la umezeala acumulată sub cădițele de duș. Totul este în curs de investigare, momentan. În momentul de față s-a declanșat o anchetă internă cu privire la filmulețul care a apărut pe rețelele de socializare. Încercăm să investigăm cât de bine se poate, pe tot palierul, de la parter până la etajul 3 și mansardă. Secția este una nou renovată, reabilitată. Noi desfășurăm periodic și conform reglementărilor DSP, măsurile de dezinsecție, deratizare și de curățenie”, a declarat dr. Iuliana Moraru din cadrul Spitalului de Urgențe pentru Copii Galați.

Și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Galați au început o anchetă în acest caz.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de