VIDEO Scandal la „Potcoava de Aur”

Autor :

Data : 11 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Zeci de indivizi s-au adunat ca la spectacol în centrul Galațiului pentru a privi cum se bat două femei.

Scandalul s-a petrecut seara trecută, iar în centru au fost chemate toate echipajele Poliției Locale, pentru a aplana conflictul. Oamenii legii i-au luat la sediu pentru audieri pe mulți dintre cei care erau adunați ca la „spectacol”. Una dintre femeile implicate în conflict le-a spus polițiștilor că a intervrenit pentru ca fiul ei fusese lovit de prietena acestuia.

„În jur de 20 de persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 40 de ani, se manifestau violent, îmbrâncindu-se și tulburând liniștea publică. Cei în cauză erau împărțiți în două tabere care încercau să protejeze două persoane de sex feminin ce se loveau reciproc. În această situație, au fost alertate toate echipajele de Poliție Locală aflate în zonă dar și echipa de Intervenție Rapidă. La apariția oamenilor legii parte dintre tineri au fugit de la fața locului, însă polițiștii locali au reușit să îi prindă și să îi ducă la sediul instituției unde au fost identificați și au fost aplicate măsurile legale”, se arată într-un comunicat de presă, remis Poliția locală Galați.

Oamenii legii nu s-a zgârcit la amenzi. Ei au dat sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii 61/1991, în valoare totală de 4.600 lei, pentru provocare și participare la scandal.

Sursa video: Poliția Locală

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de