VIDEO Scandal ca la „ușa cortului” într-un autobuz

Autor :

Data : 9 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Totul a pornit de la o femeie care nu și-a cumpărat bilet.

Tot scandalul s-a petrecut în autobuzul nr 31. Controloarele au urcat într-una din stații și când au ajuns la una dintre călătoare au aflat că aceasta nu are bilet. Când i s-a cerut să coboare pentru a fi amendată, călătoarea nervoasă a început să vocifereze, ba chiar să recunoască, că și cu altă ocazie nu și-a cumpărat bilet și a fost prinsă de aceeași echipă.

Întreaga ceartă dintre controloare și călătoare a fost filmată cu telefonul mobil de o altă femeie care se afla în același autobuz. Conducerea societății de transport a aflat despre incident.

„Este vorba despre Traseul 31, un traseu cu foarte mari probleme. Este autobuzul care vine de la Barboși, iar locuitorii de acolo, în mare parte merg fără abonamente și bilete. Nu este vorba despre un singur echipaj, ci de două, tocmai pentru că acolo este un traseu cu probleme. Călătoarea care a fost filmată, nu avea nici bilet, nici abonament, nu este la prima abatere. Și doamna care filma a fost amendată de mai multe ori și de aceeași controloare și de alt echipaj. Atitudinea controlorilor a fost corectă până la un moment dat, după care am observat că doamna Mihăilă și-a ieșit din fire pentru că a fost bruscată. Nu a fost filmată toată scena. Călătoarea respectivă s-a urcat cu picioarele pe bancă și a spus că ea nu o să composteze niciodată bilet și nu o să-și cumpere niciodată abonament. Mai mult, doamna și-a scos umbrela și a lovit-o pe controloare, după care au avut loc acele discuții care s-au filmat. Singurul lucru pe care i-l reproșez controloarei este că și-a ieșit din fire. A fost chemată Poliția locală, dar nu a venit nici un echipaj”, a declarat Genica Totolici, directorul Transurb Galați.

Directorul instituției a mai adăugat că ar fi ideal dacă în timpul controalelor ar fi prezente și echipaje de Poliție locală. Din păcate, din cauza deficitului de personal, aceste echipaje mixte de control nu pot exista. 

Sursa foto/video: Facebook/Transurb Galați

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de