VIDEO Manelistul Adrian Minune a cântat la o nuntă între blocuri

Autor :

Data : 16 septembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Unii locatari au profitat de mesele pline cu bunătăți, alții au sunat la 112!

A vuit Galațiul de manele, ieri, în cartierul Micro 13. O nuntă la care a participat și cunoscutul manelist Adrian Minune s-a organizat chiar între blocuri. Au fost puse 12 mese mari, s-a adus mâncare și băutură, iar timp de patru ore nici un locatar nu și-a găsit liniștea.

Nunta a început în jurul orei 11.30, când organizatorii au început să așeze mesele, chiar între blocuri. Cam 100 de nuntași și alte câteva zeci de curioși s-au adunat ca la manifestație să vadă mirii, dar mai ales pe manelistul Adrian Minune. S-a adus mâncare, chiar și băutură și nimeni nu s-a sfiit să se distreze, chiar dacă totul era organizat fără nici o autorizație.

Au fost însă și locatari nemulțumiți de zgomot și au sunat la 112, iar mai multe echipaje de la Poliția Națională și de la cea Locală au dat patru amenzi în valoare de 1.000 de lei pentru deranjarea ordinii și liniștii publice, organizare de evenimente fără autorizație și distrugerea spatiului verde. În plus, cei care și-au parcat limuzinele neregulamentar trebuie să se prezinte la sediul Politiei locale, unde cu siguranță îi mai așteaptă și alte sancțiuni.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de