VIDEO Descinderi la hoții de curent din Ivești

Autor :

Data : 12 februarie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Oamenii legii și reprezentanții Electrica au prins dintr-un foc 6 locuințe racordate ilegal la curent.

Polițiștii gălățeni, în colaborare cu reprezentanții „Electrica Distribuție Muntenia Nord” S.A. – Sucursala de Distribuție Galați au făcut o razie în comuna Ivești în căutarea hoților de energie electrică. cționat pe linia prevenirii și combaterii furtului de energie electrică.

La acțiune au participat 16 polițiști și 15 reprezentanți ai SDE Electrica Galați.

„Cu ocazia verificării legalității racordării la sistemul de distribuție a energiei electrice și alimentării cu energie electrică, polițiștii au depistat 6 persoane care s-ar fi racordat, prin folosirea unor instalații artizanale, la rețeaua electrică aparținând S.D. Electrica Galați, sustrăgând astfel, energie electrică pentru alimentarea locuințelor.

Au fost întocmite 6 dosare de cercetare penală, fiind constatată săvârșirea a 12 infracțiuni, 6 de executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea, şi alte 6 de furt de energie electrică“, se arată într-un comunicat al Poliției.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor S.A.S. și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de