Victorie a Oțelului în stagiul din Spania: 2-0 cu Huercal-Overa CF

Data : 7 februarie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Urmează alte patru meciuri de pregătire.

Oțelarii au debutat cu o victorie în primul din cele 5 meciuri de pregătire pe care le vor disputa în stagiul din Spania, după ce a trecut cu scorul 2-0 (1-0) de Huercal-Overa CF, formație ce activează în Tercera Division.

Oțelarii au reușit deschiderea scorului prin Andrei Bordieanu, în minutul 20, acesta finalizând cu capul o centrare venită în urma unei lovituri libere de pe partea dreaptă, iar în minutul 69, Robert Moglan a dublat scorul de pe tabelă cu o fază trasă la indigo cu cea de la marcarea primului gol.

În minutul 87, în urma unei busculade generale după un fault și un gest nesportiv al unui jucător spaniol, Robert Moglan și un fotbalist din tabăra gazdelor au fost eliminați.

Antrenorul Alin Pînzaru a aliniat la startul jocului următoarea formulă: Vlasie (Iliescu 30) – David, Gîță (cpt), Ghiocel, Manău – Bordieanu, Cristea – Iorga, Zaharia, Neagu – Țicămucă.
În repriza secundă roș-alb-albaștrii au schimbat tot efectivul și au jucat: Iliescu (Ursu 60) – Vasile, V. Moglan, R. Moglan, Sălăgeanu – Stoian, Chiriac, Crihană, Munteanu – Antohi, Cîrjan.

Mijlocașul Ionuț Codreanu a acuzat mici probleme medicale la antrenamentul din ziua jocului, pregătindu-se individual, iar la meci s-a decis menajarea acestuia pentru a nu risca accidentări mai grave.

Huercal-Overa Club de Futbol evoluează în Tercera Division, cel de-al patrulea eșalon fotbalistic al Spaniei, clubul fiind înființat în 1944, dar reorganizat după problemele financiare întâmpinate în 2006. De la reînființarea din 2008, clubul andaluz a obținut trei promovări, iar în acest sezon ocupă locul 16 în clasament, înregistrând 7 victorii, 6 egaluri și 12 înfrângeri. Huercal-Overa evoluează pe stadionul „El Hornillo” ce are o capacitate totală de 1500 de locuri.

Următorul joc de verificare al Oțelului va avea loc vineri, 9 februarie, în compania formației Cuevas CF. Partida va avea loc cu începere de la ora 20:00 (21.00 ora României).

Jucătorii și staff-ul Oțelului au ajuns luni în sudul Spaniei, la Palomares Beach Apartamentos, un complex situat în provincia Almeria, unde vor efectua în perioada 4-18 februarie un stagiu de pregătire centralizat ce va cuprinde și cinci meciuri amicale.

Sursa foto: ascotelul.ro

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de