Viceprimarul orașului Târgu Bujor, găsit incompatibil de ANI

Data : 16 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Ciprian Chelărașu a deținut simultan funcții de conducere în administrația publică și la o firmă privată.

Potrivit unui comunicat al ANI, Ciprian Chelărașu, viceprimarul oraşului Târgu Bujor a fost găsit incompatibil. Începând cu data de 22 iunie 2012, Chelărașu a deţinut şi a exercitat simultan funcţia de viceprimar şi pe cea de administrator al Societății Clearland S.R.L., iar începând cu data de 27 august 2012, a deţinut şi a exercitat simultan funcţia de viceprimar şi calitatea de titular întreprindere individuală la Chelăraşu Ciprian Întreprindere Individuală, încălcând astfel dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. d) şi lit. g) din Legea nr. 161/2003.

Viceprimarul din Târgu Bujor a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază, respectiv acelea de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Până la data emiterii
nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Ciprian Chelărașu este la al doilea mandat de viceprimar, fiind fiul unui fost viceprimar PSD. În 2012, Chelărașu a fost ales consilier pe listele UNPR, iar în 2016 pe listele PSD.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de