Viața merită trăită. Să-l ajutăm pe Marian!

Data : 14 iulie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Marian Dolofam este un băiețel în vârstă de numai 10 ani care trece printr-o adevărată dramă.

În vară anului 2013, Marian fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală malignă și hidrocefalee, a făcut două operații pe creier și s-a ales cu o paralizie pe partea stangă și cu un dren montat din cap până în burtică. Apoi cu un chist gigant.

Au urmat aproape doi ani de chimioterapie, radioterapie și alte tratamente. După doi ani de operații și tratamente în țara, boală s-a complicat în luna aprilie 2015, intrând într-o formă rară de metastază, formă ce apare la 1/1000 cazuri în meduloblastom.

După ce în țară șansele de supraviețuire primite s-au limitat la 0, s-a găsit o soluție la o clinică din Viena, iar din luna decembrie Marian alintat Gălbenuș, se tratează acolo.

Din păcate, mama l-a părăsit atunci când a primit vestea bolii de care suferă, iar tatăl îi este alături în permanență nereușind să meargă să muncească din acest motiv. Resursele financiare sunt extrem de limitate, iar Marian are mare nevoie de a continuă recuperarea.

De aceea va invit cu drag să alergăm pentru Marian și să-i acordăm un imens sprijin. Evenimentul va avea loc în data de 16 iulie 2016, oră 09:00 și va constă în parcurgerea în alergare, în mers, pe role, a șapte ture de Grădina Publică.

Vom avea un punct de revitalizare cu apă, fructe și glucoză. Vom face poze tuturor participanților. Donațiile se vor face la față locului într-o urnă special amenajată, fiecare participant având posibilitatea de a dona orice sumă în funcție de posibilități.

La final vom acorda diplome fiecărui participant. Va așteptăm cu drag în număr cât mai mare să alergăm și să ajutăm un băiețel care în loc să se bucure de copilărie, poartă o luptă dură cu neșansa, scrie organizatorul evenimentului, Cristian ONOFREI, pe pagina de facebook.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de