Urmărit național, bănuit de comiterea a 21 de spargeri de apartamente

Autor :

Data : 7 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Bărbatul se sustrăgea executării unei condamnări de 6 ani de închisoare.

Individul obișnuia să intre în apartamentele situate la parter de bloc și fura din case, tot ce-i cădea în mână. Ieri, oamenii legii au pus mâna pe el. ”Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Galați au depistat, pe strada Siderurgiștilor din localitate, un bărbat de 29 ani, din municipiul Focșani, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe.

Bărbatul, urmărit național și pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei de 6 ani închisoare, ar fi comis, după condamnare, în perioada 28.12.2017 – 04.06.2018, un număr de 21 furturi din locuințe, forțând și escaladând ferestrele apartamentelor situate la parterul unor blocuri din municipiul Galați și creând astfel un prejudiciu de aproximativ 150000 lei. La momentul depistării de către polițiști, persoana în cauză avea asupra sa mai multe bunuri provenite din săvârșirea unora dintre furturile mai sus menționate.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, după care a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați”, se arată într-un comunicat de presă, remis I.P.J. Galați.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, polițiștii continuând cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de