UPDATE: Șeful Serviciului de Medicină Legală, Iuliu Fulga a fost reținut

Autor :

Data : 19 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Vizat pare să fie serviciul de achiziții din cadrul instituției.

UPDATE ora 15.00

Judecătorii au decis ca medicul Iuliu Fulga să fie cercetat în stare de libertate pentru abuz în serviciu în formă continuată, în vreme ce asistentul șef al Serviciului de Medicină Legală Radu Marinel să fie cercetat sub control judiciar.

_________________________________________

UPDATE ora 13.00

Șeful Serviciului de Medicină Legală, doctorul Iuliu Fulga, și încă o persoană au fost reținuți în urma perchezițiilor de ieri.

_________________________________________

UPDATE ora 9.00

Surse din rândul anchetatorilor care au descins în această dimineață la Spitalul de Urgență au dezvăluit că la mijloc ar fi vorba despre acte false într-un contract al unei firme care ar fi încheiat un contract cu Serviciul de Medicină Legală. Niciun reprezentant al Spitalului de Urgență nu a făcut declarații în acest caz. În această după-amiază, polițiștii anticorupție au ridicat mai multe acte și unul dintre angajații Serviciului de Medicină Legală i-a însoțit.

__________________________________________

Mai mulți polițiști anticorupție, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență din Galați.

Potrivit primelor informații, care sunt însă neoficiale, vizat este serviciul de achiziții din cadrul instituției.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de