UPDATE Atacatorul de la Brăila Mall a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Autor :

Data : 12 noiembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Tânărul de 20 de ani este acuzat de tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată.

UPDATE, ora 18.00

Tânărul de 20 de ani din Brăila care a înjunghiat un bărbat, i-a furat mașina și a intrat cu aceasta într-un grup de oameni de la Brăila Mall a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

______________________________________________________

Marius Parfenie, individul care ieri a rănit intenționat cu mașina nouă oameni, la mall-ul din Brăila și a înjunghiat un altul, a fost adus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată.

Individul a fost prezentat astăzi în fața judecătorilor. Deși a trimis la un pas de moarte 10 oameni, tânărul de 20 de ani a intrat în Palatul de Justiție cu capul sus, fără să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.

„În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de omor calificat și tâlhărie calificată”, a declarat insp. Laura Belciugan, purt. de cuv. I. P.J. Brăila.

Din fericire, cele 10 persoane rănite de bărbatul inconștient nu se află în risc vital.

„Pacienții sunt într-o stare bună, în acest moment. Cel înjunghiat este în terapie intensivă, stabil, conștient, cooperant. Mai sunt doi șoferi, unul dintre ei a fost stabilizat de către ortoped și este în secția de terapie intensivă, urmând a fo transferat către secția de ortopedie, pentru a fi operat. Al treilea pacient a fost scos de sub sedare și este în curs de investigații. A fost evaluat din punct de vedere neuro-chirurgical și nu pune probleme deosebite. Ceilalți pacienți, care au avut afecțiuni mai ușoare se află internați, o parte pe secția de chirurgie generală, iar cei doi copii au fost externați astăzi”, a declarat dr. Alina Neacșu, purt. de cuv. Spitalul de Urgență Brăila.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de