UNPR în curs de desființare

Data : 7 decembrie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Acțiunile lui Chebac și Picu Roman sunt zădărnicite de instanță

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis luni, 5 decembrie, să respingă acţiunea formulată împotriva fuziunii PMP-UNPR. Judecătorii ÎCCJ au respins recursul Adrian Nicolae Filip, membru UNPR din Maramureş, care dorea să intervină în procesul în care este contestată fuziunea.

Acțiunile lui Filip au fost puternic sprijinite de Chebac, alungat de PMP de pe listele de candidați și de actualul (încă) viceprimar al Galațiului, Picu Roman, pe cale să își piardă și mandatul și funcția, odată cu finalizarea fuziunii.

Conducerea națională a UNPR a transmis tuturor prefecților din țară numirile legale ale președinților de filiale, așa cum reiese din Registrul Partidelor Politice.

La Galați, președinte al filialei locale UNPR numit până la finalizarea fuziunii este Victor Malinovici. Acesta a demarat deja demersurile pentru înlăturarea din Consiliul Local al Municipiului Galați a lui Picu Roman.

media-148094923132575400

Citește și Chebac, demis din funcția de președinte al UNPR Galați

Odată cu încheierea fuziunii, toți consilierii locali și județeni intră sub jurisdicția conducerii PMP.

”Știu de toate presiunile pe care cele câteva persoane din jurul lui Chebac și Picu le fac asupra consilierilor UNPR și vă spun că orice ar face și orice ar încerca, nu au sorți de izbândă. Aici vorbim de un proiect politic major, ce se desfășoară la scară națională, care nu se oprește-n loc pentru ambițiile personale ale lui Chebac sau pentru izmeneala lui Picu Roman. Vreau să fie foarte clar: toți consilierii care vor sprijini PSD în această campanie își vor pierde mandatele, locul lor urmând a fi luat de acei consilieri aleși pe listele UNPR care sprijină fuziunea și candidații PMP”, ne-a declarat Cătălin Cristache, președintele PMP Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de