Unde nu-i cap, vai de… Referendum!

Data : 4 mai 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Domnilor din PSD-ALDE! Nu vă mai săturați să umiliți Educația?

„Unde nu-i cap, vai de… Referendum!”. Cum Doamne iartă-mă poți să fii atât de inconștient să chemi oamenii la urne chiar cu o zi înainte de examenul de Evaluare Națională, un test atât de important pentru copiii care visează la un loc cât mai bun la liceu? Doar mințile bolnave ale celor din coaliția PSD-ALDE, care se gândesc doar la cum să-și răsplătească activele de partid, puteau face o astfel de programare! Cine ne dă asigurări că sălile de clasă vor fi pregătite la prima oră a dimineții pentru examinarea elevilor? Știm cu toți că procedurile electorale sunt complicate și pot implica întârzieri. Nu se pot face lucrurile pompieristic, pentru că nu facem niciun lucru bun până la capăt.

Ca să nu mai spun că acest Referendum nu-și are rostul. Constituția (această Lege Supremă pe care un condamnat penal și un urmărit penal o citesc tot mai rar) spune foarte clar că „Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată” (art. 26) și că „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor” (art. 48). Ce poate fi mai clar de atât? PSD și ALDE își bat joc pe față de banul public și de prioritățile acestei țări. Oamenii au nevoie de cu totul alte referendumuri: poate pentru redefinirea respectului pentru Justiție, pentru Educație sau pentru celelalte valori ale acestei țări!

În final, am un sfat pentru organizatorii acestui Referendum: dați repede o Ordonanță de Urgență și amânați Evaluarea Națională pentru că oricum nu vă pasă de viitorul copiilor noștri, de educația pe care aceștia o primesc în școli! Copii, din păcate, țara asta prost condusă de Dragnea și Tăriceanu, prin marioneta Viorica Dăncilă, vă vrea și pe voi proști!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de