Un „vrăjitor” din Galaţi, reţinut de Poliţia din Cluj pentru înşelăciuni cu descântece

Data : 17 mai 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Poliţiştii au organizat un flagrant după ce bărbatul i-a cerut 2.000 de lei unui bătrân de 82 de ani

Un pensionar din Galaţi a încercat să facă bani la Cluj, dar nu angajându-se la vreo firmă, ci dându-se drept un vindecător miraculos, care poate tămădui orice boală prin vrăji şi descântece.

Joi, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, Postul de Poliție comunal Mociu, judeţul Cluj, au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune”, se spune într-un comunicat al Poliţiei din Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, pentru probarea activității infracționale, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict. Astfel, bărbatul în vârstă de 63 de ani, din județul Galați, a fost depistat pe raza comunei Mociu în timp ce primea 2.000 de lei, bani marcați, de la persoana vătămată, un bărbat de 82 de ani, din comuna Mociu.

Conform investigațiilor, cel în cauză ar fi solicitat bani şi alte bunuri de la persoană vătămată în schimbul unor promisiuni de tămăduiri, descântece, binefaceri.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, faptă prevăzută de Codul Penal.

Foto: IPJ Cluj

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de