Un tânăr de 15 ani l-a înjunghiat mortal pe un altul de 19 ani

Autor :

Data : 22 septembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Victima ar fi trebuit să participe astăzi la nunta fratelui

Cosmin și Costel s-au întâlnit aseară la o petrecere a burlacilor. Fratele lui Cosmin trebuia să aibă astăzi logodna, așa că aseară s-au întâlnit mai mulți prieteni, acasă la un amic, pentru a petrece. La un moment dat, între Costel de 15 ani și Cosmin, de 19 ani a izbucnit o ceartă. Nimeni nu a apucat să-i despartă, pentru că adolescentul a scos un cuțit pe care-l avea în buzunar și l-a lovit fără milă pe băiatul cu 4 ani mai mare. Un echipaj de la Ambulanță a ajuns în câteva minute la locul în care avusese loc nenorocirea, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

„În curte zăcea inconștient un tânăr de 19 ani, care era de fapt, decedat și care avea leziuni foarte grave: plagi înjunghiate lateral, cervical stâng, o plagă la nivelul umărului stâng și o plagă înjunghiată la nivelul toracelui exterior. Echipajul a constatat că acest caz era deja depășit și că pacientul murise deja, probabil prin exanghinare”, a declarat dr. Mihai Polinschi – dir. Serviciului de Ambulanță Galați.

Mai multe echipaje de Poliție au ajuns la casa în care s-a petrecut crima, iar suspectul principal a fost ridicat și dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați pentru audieri.

„Este cercetat sub acuzația de omor. Este vorba despre o infracțiune care se reține a fi comisă în seara zilei de 21 septembrie, în jurul orelor 3.00, în localitatea Chiraftei. Inculpatul și victima erau la petrecere și se pare că pe fondul unui conflict anterior și al consumului de băuturi alcoolice a avut loc o agresiune între cei doi. Inculpatul venise înarmat cu un cuțit, luat de acasă, pe care l-a folosit în agresarea victimei, ceea ce a determinat moartea acesteia”, a precizat Liliana Istrate – purt. De cuv. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Tânărul de 15 ani a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Pentru că este minor, el va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernamânt în momentul în care a comis fapta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de