Un cântăreț din Brăila este amenințat cu moartea chiar de membrii familiei

Autor :

Data : 10 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Karym, un celebru cântăreț care a avut colaborări cu Mineli și Celia, se teme că aceștia sunt invidioși pe succesul său.

Teama a început pentru Karym în urmă cu o lună când s-a trezit cu mai multe mesaje de amenințare chiar de la cei mai apropiați. Sora, fratele și cumnatul au devenit din rude dușmani de moarte. Totul ar fi plecat de la faptul că artistul nu a putut să fie prezent în vară, la nunta fratelui său, în Franța, pentru că avea spectacole. De atunci, spune artistul, atitudinea rudelor față de el nu numai că s-a schimbat, dar a ajuns să fie un coșmar.

„Mă aștept să mi se întâmple ceva rău. Știu că vin în țară pe 19 octombrie, am auzit din diferite surse că vin să-și pună planul în aplicare. Fratele meu când a venit acasă, a venit special pentru lucrul ăsta. A zis că el a venit să ne termine, să ne omoare, să ne distrugă, într-un cuvânt. Am ajuns să cred că sunt invidioși pe succesul meu, chiar dacă nu este atât de mare, dar sunt lucruri notabile pe care le-am făcut”, a spus Karym.

Mai mult, artistul se teme și pentru viața copilului lui, Angel, un băiețel de 9 ani, pe care îl crește singur, încă de când acesta era foarte mic.

„Mama a venit din Italia, special să fie alături de mine pentru că a aflat ce s-a întâmplat, dar și ea s-a lovit de aceeași problemă, a fost umilită în ultimul hal de proprii copii, i s-a vorbit… Nu aș fi crezut în viața mea că un copil ar fi putut să-i vorbească așa mamei care l-a crescut.

Cântărețul, pe numele său real, Mircea Cioclei a depus plângere la Poliție pe 11 septembrie. Oamenii legii din Brăila au deja în lucru un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de