Un autocar plin cu protestatari va pleca din Galați spre București

Data : 20 ianuarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

În plus, alte 7 autoturisme personale vor pleca în coloană către capitală.

UPDATE ora 13.00

Zeci de oameni au plecat și din Galați pentru marele protest din Capitală, anunțat pentru această seară. „Înarmați” cu pancarte, bannere și steaguri, pe care erau scrise mesaje la adresa politicienilor, gălațenii au plecat cu speranța că vor reuși să-i facă pe guvernanți să schimbe legile strâmbe din România.

„Este un jaf la adresa românilor care muncesc. Declarația 600 este un jaf organizat de statul roman”, a spus unul dintre protestatari.

În afară de autocarul în care se aflau în jur de 50 de oameni, alți gălățeni au plecat cu mașinile personale și și-au dat întâlnire și cu zeci de brăileni la intrarea în București.

În această seară, de la ora 18.00 și la Galați, în fața Prefecturii sunt așteptați protestatari.

__________________________________________

Protestatarii care vor urca în autocar și se vor deplasa la București au început să se strângă pe platoul de lângă Sala Sporturilor încă de la ora 11.30. În total, aproximativ 50 de oameni vor urca în el și vor merge la cel mai amplu protest din acest an, care se anunță în această seară în Piața Universității.

Potrivit digi24.ro, alte 7 autoturisme din Galați vor pleca spre București în coloană. Acestora li se vor alătura alte autoturisme din orașul vecin Brăila.

2 (4)

Reamintim că mii de oameni din toată ţara sunt aşteptaţi la un protest de amploare faţă de modificarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale, sâmbătă seară, în Bucureşti, urmând să se adune în Piaţa Universităţii, apoi să plece în marş către Palatul Parlamentului, cu opriri la sediul Avocatului Poporului, la Curtea Constituţională a României (CCR) şi la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de