Un autocamion plin cu ciment s-a răsturnat la Berheci

Autor :

Data : 8 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Șoferul s-a ales cu dosar penal.

Un TIR încărcat cu ciment s-a răsturnat în această seară pe DN 24, în localitatea Berheci, comuna Gohor. La fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD tip B2 de la Secția de Pompieri Tecuci, dar și un echipaj SAJ.

Două persoane au fost rănite ușor și au fost transportate la Spitalul Municipal din Tecuci. Circulația rutieră a fost îngreunată, traficul derulându-se o bună perioadă de timp pe un singur sens.

Gabi Costin, un șofer 27 ani din Bârlad, în zona gării Berheci conducea un TIR când i-a explodat cauciucul roții din dreapta a capului tractor. A pierdut controlul volanului și a intrat în șanțul din dreapta, a lovit un cap de pod apoi s-a răsturnat. Șoferul și pasagerul din camion au refuzat internarea. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Acesta a fost testat și nu consumase alcool“, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Sursa foto: Facebook/GSDG

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Sunt obligatorii câmpurile marcate cu *

  • Marian spune:

    Bun tare redactorul… Viteza. Cînd ați ajuns așa repede. Felicitări. Bv. Am rămas uimit. Redactor de război. Bv stiri de Galați

  • Huidumac George spune:

    Inainte sa scrieti un articol, ar fi bine sa va informati mult mai bine deoarece soferul nu era acea persoana.Nu este frumos sa duceti in eroare persoanele care citesc aceasta stire.