Ultimele noutăți în materie de aranjamente florale la Expo-Flora 2018

Data : 14 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Expoziția, ajunsă deja la a 23 ediție, va fi vernisată mâine, la Muzeul de Științele Naturii.

Vineri, 15 iunie 2018, ora 11.00, la sediul Complexului Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisarea celei de a XXIII-a ediţii a expoziţiei temporare „Expo-Flora, Flori la malul Dunării”, manifestare cu tradiţie pentru Secţia Grădina Botanică, încă din 1994, în care se reunesc instituţii publice şi firme private de specialitate, care prezintă publicului noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi vegetale obţinute şi aranjamente florale deosebite.

Secţia Grădina Botanică Galaţi a pregătit un stand special, cu tematica dendro-floricolă.

Expoziţia este cu vânzare, pornind de la simple buchete, răsaduri, ghivece florale până la arbori şi arbuşti ornamentali. Expozanţii din București, Pitești, Ploiești, Vaslui, Bacău, Cluj-Napoca, Văcăreni-Tulcea și Galați, vor încânta publicul vizitator cu aranjamente florale de poveste ce vor aduce un plus de valoare conceptului de artă florală. Nu vor lipsi meşterii populari și artiștii handmade, ale căror aranjamente cu însemne florale vor fi apreciate de vizitatori.

Expo-Flora se va desfăşura în perioada 15 – 17 iunie 2018. Programul de vizitare este pentru ziua de vineri între 10.00 – 18.00, iar sâmbătă și duminică între 10.00 – 20.00.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de