Uitare de campanie, în formă continuată

Data : 30 noiembrie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Guvernul tehnocrat a uitat complet de sinistraţii gălăţeni

Chiar dacă mulţi români se bucură de minivacanţa ivită de Ziua Naţională, unii se străduie să se adapteze pagubelor inundaţiilor. Este cazul sinistraţilor din judeţul Galaţi.

Preşedintele Consiliului Județean, Costel Fotea a confirmat jurnaliştilor gălăţeni faptul că guvernul Cioloş nu a adoptat măsura de sprijin sinistraţilor gălăţeni. Acesta a confirmat şi subevaluarea pagubelor. Pentru o casă de chirpici afectată fiind alocate, conform propunerii nefinanţate încă, sume infime de 1.000-1.500 de lei. Preşedintele CJ a atras atenţia asupra faptului că întradevăr casele au valoare mică, dar oamenii au investit redecorând interioarele, care s-au distrus. În plus, obiectele electrocasnice distruse din fiecare locuinţă nu pot fi înlocuite cu compensaţiile guvernamentale. Fotea subliniază o ipoteză îngrijorătoare: casele din chirpici afectate ar putea să se dărâme pe parcursul iernii, de la ninsorile ori ploile care ar putea urma.

În plus, circulă şi supoziţia că trenarea alocării vine tocmai pentru faptul că sumele pe care ar urma să le aloce guvernul au valori mici, iar guvernul ar ezita să le mai dea. Ajutoarele guvernamentale ar fi mult sub ajutoarele oferite de diverse persoane fizice, fiind deja de notorietate vizita lui George Becali, cel care i-a ajutat pe sinistraţi imediat ce s-a putut ajunge în zonă. Deci guvernul Cioloş şi-ar face astfel singur deservicii de imagine, acum, în campanie.

Deci e posibil că sinistraţii gălăţeni să le fie pasaţi de actualii tehnocraţi următorului guvern, ce se va forma după alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Şi dacă sinistraţii vor sărbători Ziua Naţională copleşiţi de neajunsuri, Crăciunul ori întâmpinarea Anului Nou nu par să arate mai bine pentru ei.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de