Ucenicii se pregătesc să devină chefi

Data : 9 aprilie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Totul se întâmplă în cadrul unui concurs școlar.

Liceul Tehnologic „Dumitru Moțoc” pregătește a doua ediție a concursului „Azi ucenic, Mâine Chef!”. Concursul se află pe agenda de activități din cadrul proiectului educațional Ospitalitate Marca România, cuprins în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene 2019, la secțiunea Domeniul Tehnic, nr. 1254.

Concursul se derulează în trei etape eliminatorii, astfel:
– etapa I – 13 aprilie 2019 (prelucrarea primară a materiilor prime – restaurant școală al Liceului Tehnologic „Dumitru Moțoc” Galați)
– etapa a II-a – 25 mai 2019 (obținerea unui semipreparat cu grad redus de complexitate – restaurant școală Liceului Tehnologic „Dumitru Moțoc” Galați)
– etapa a III-a FINALA 1-2 iunie 2019 (realizarea unui preparat de bază și a unui desert – parcarea SELGROS).

Se vor acorda premii, marele premiu fiind de 1.000 de lei. Juriul va fi format din 3 chefi, un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Galați, un reprezentant al Facultății de Ingineria și Știința Alimentelor Galați, un reprezentant al Selgros SA și alte cadre didactice. Pot participa toți elevii cu vârste între 15 si 19 ani, din învățământul preuniversitar, indiferent de profilul sau domeniul de calificare, înscriși până în data de 11 aprilie 2019. Organizatorii anunță că nu se percepe taxă de participare nici de la cadrele didactice, nici de la elevii participanți.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de