Trei troleibuze, gata să ajungă la Galați

Autor :

Data : 27 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Cele trei mijloace de transport vor ajunge la Galați la mijlocul lunii noiembrie.


Probele pentru troleibuzele Skoda 26Tr, comandate pentru Transurb S.A. Galați, sunt aproape de sfârșit. Astfel, primele trei troleibuze vor fi livrate operatorului de transport public local gălățean în prima jumătate a lunii noiembrie.

Troleibuzele au o lungime de 12 metri, pot atinge o viteza maximă de 65 km/h, sunt echipate cu 34 de banchete și pot transporta un număr maxim de 102 persoane, au sistem de climatizare, 3 afișaje exterioare tip LED (amplasate în zona frontală, lateral dreapta și posterioară) pentru afișarea traseului, afișaj interior tip LED pentru informarea călătorilor cu privire la rută, timp și stații, sistem de supraveghere video precum și sistem de numărare a pasagerilor.

Reamintim că la Galați vor ajunge în perioada următoare 14 troleibuze noi.  Valoarea lor se ridică la 5,5 milioane de euro, dintre care aproximativ 5,2 milioane reprezintă costul efectiv al mijloacelor de transport iar 300.000 de euro reprezintă piesele de schimb și instruirea celor care le vor exploata.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de