Transurb are un nou director: Gigel Caliga

Data : 5 decembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Mandatul acestuia este valabil până când o firmă specializată în recrutarea resurselor umane va stabili noua conducere a societății.

Gigel Caliga este noul director al operatorului de transport public Transurb Galați. Caliga o înlocuiește astfel pe Genica Totolici, cea care a condus Transurb timp de mai bine de 12 ani.

Decizia a fost luată ieri, în cadrul unei ședințe a Consiliului de Administrație din cadrul societății. Dreptul de semnătură al Genică Totolici fusese suspendat încă din data de 29 noiembrie, atunci când directorul serviciului exploatare, Constantin Graur a fost desemnat să conducă societatea pentru câteva zile.

Gigel Caliga ar putea conduce interimar societatea chiar și câteva luni. Procedura de selecție a viitorului director dar și a membrilor viitorului Consiliu de Administrație este una destul de complicată. De această selecție se va ocupa o firmă specializată de recrutare a resurselor umane.

Gigel Caliga a fost consilierul ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, consilier local din partea PNL iar de aproape 10 ani desfășoară activitatea de auditor financiar, expert contabil şi expert judiciar în cadrul propriului cabinet individual.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de