Trafic îngreunat pe faleză din cauza unor utilaje de forat

Autor :

Data : 6 martie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Lucrările vor dura până pe 17 martie.

Societatea Proexrom S.R.L. (cea care a câștigat licitația pentru „Inspecție tehnică a lucrărilor publice – zona Faleza, municipiul Galați”) a primit aviz favorabil din partea Comisiei pentru Siguranța Circulației Rutiere pentru demararea lucrărilor.

Perioada în care se fac primele foraje și echiparea piezo – înclinometrică este 26 februarie 2018 – 17 martie 2018. În urma studiilor la accidentele de teren punctuale de pe Faleza Superioară (exemplu: accidentul de teren de la Elice) recomandările specialiștilor au vizat demararea unor acțiuni de colectare a datelor, prin metode specifice.

Practic va fi blocată o bandă pe sensul de mers dinspre Grădina Botanică spre Elice (din cauza prezenței utilajului care va fi amplasat aici pentru colectarea datelor), iar circulația autovehiculelor va fi deviată pe cea de-a doua bandă de pe sens.

Astfel, traficul va fi îngreunat pe B-dul Marii Uniri pe tronsonul cuprins între strada Cloșca și strada Prelungirea Traian. Zona va fi asigurată prin montarea unor semne de circulație rutieră care vor indica devierea traseului.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de