Toate stațiile de autobuz și tramvai vor avea adăposturi pentru călători

Autor :

Data : 21 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

În total, este vorba despre 150 de astfel de adăposturi.

Toate stațiile pentru mijloacele de transport în comun vor avea adăposturi pentru călători, anunță primarul Ionuț Pucheanu pe pagina sa de Facebook.

La nivelul orașului Galați vor fi montate aproximativ 150 de adăposturi noi pentru călători (numărul poate varia în funcție de înființarea sau desființarea unor stații existente). O parte dintre acestea au fost donate de agenți economici care își desfășoară activitatea pe raza municipiului. (17 bucăți au fost donate de Shopping City și 4 bucăți au fost donate de firma Transfero). Firmele care au făcut aceste donații vor avea posibilitatea să își promoveze elementele de identitate pe toată durata existenței construcției.
Ionuț Florin Pucheanu, primarul municipiului Galați: ”Așadar, pentru toți agenții economici din Galați care doresc să se alăture acestui proiect este un bun prilej de a-și promova serviciile și îi

Iată și locurile în care au fost montate deja astfel de adăposturi: Trefo, Vultur, Piața Energiei 2, Farmacia Hygeia (M 18), Neacșu, Spitalul Județean, Micro 19/2 (capăt de linie), Țiglina I, Mazepa, Potcoava de Aur, Minion – spre Inelul de Rocadă, Sala Sporturilor, Patinoar, Centru, Agenția CFR, Țiglina II, Hotel Sofin, Str. Brăilei – Grădinița Prichindel, Str. Brăilei – Neacșu, Str. Brăilei – Țiglina I (spre Coșbuc), Piața Energiei (spre Ireg).

Sursa Foto: Facebook

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de