Toamna se numără locurile de muncă vacante

Autor :

Data : 4 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

AJOFM Galați așteaptă cât mai mulți angajatori să se înscrie la Bursa locurilor de muncă.

Pe 20 octombrie la Galați și Tecuci se va desfășura „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”. La Galați, evenimentul se va organiza în holul Universității „Dunărea de Jos”, iar la Tecuci la Colegiul Național de Agricultură și Economie din strada 1 Decembrie 1918 nr. 107.

„În mod devenit tradițional, în toamna fiecărui an, AJOFM Galați organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, eveniment dedicat în primul rând acestora, acum fiind pregătiți să treacă de la perioada de formare teoretică la cea de valorizare practică a cunoștințelor dobândite, prin integrarea în câmpul muncii. Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ pot confirma participarea, numele delegatului, locurile de muncă vacante pe meserii și numărul acestora, pâna în data de 19.10.2017, ora 14.00, la fax 0236/415151, e-mail: ajofm@gl.anofm.ro sau la sediul AJOFM Galați, pentru rezervarea standurilor”, a precizat Cezar Năstase, directorul A.J.O.F.M. Galați.

“Bursa locurilor de munca pentru ABSOLVENTI” se va desfășura în data de 20 octombrie 2017, începând cu ora 09.00, simultan în cele două sedii.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de