Târg de Internship-uri organizat de Liga Studenților din Galați

Autor :

Data : 8 aprilie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Tinerii pot afla care sunt cerințele în ceea ce privește procesul de recrutare al companiilor.

Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați organizează în perioada 9-10 aprilie, cea de-a cincea ediție a Târgului de Internship-uri. Scopul evenimentului este acela de a facilita accesul studenților la locuri de practică pe care facultățile nu le pot asigura sau diferite față de cele pe care le oferă, dar și de a evidenția avantajele pe care un stagiu de practică le are.

„Prin participarea la eveniment, cei interesați vor afla care sunt cerințele în ceea ce privește procesul de recrutare al companiilor, dar și importanța unui stagiu de practică în construirea unei cariere de succes”, ne-a declarat președintele Ligii Studenților, Sergiu Bodlev.

În cadrul evenimentului 13 de companii din Galați dar și din țară (BRD, ArcelorMittal, Derpan, Wind River, Orange, Rulmenți Bârlad, Thecon, Linde, Nexloc, Altfactor, Icepronav și Green Yard, Nenos Software) își vor prezenta disponibilitatea locurilor de practică, ofertă corelată cu domeniile studiate în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Târgul este deschis marți, 9 aprilie, între orele 12.00-16.00 și miercuri, 10 aprilie, între orele 9.00 și 13.00, în corpul „D” al Facultății de Inginerie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de