Tânărul care a produs accidentul grav de ieri de pe E85 a fost reținut

Data : 14 septembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Polițiștii au probe că tânărul din Tecuci consumase substanțe interzise.

Poliţiştii Serviciului Rutier Vrancea l-au reţinut pentru 24 de ore pe tânărul de 25 de ani din Tecuci care a produs aseară un accident rutier pe DN 2 E85, aflându-se sub influenţa substanţelor interzise.

Potrivit polițiștilor, tânărul a condus un autoturism din direcţia Garoafa către Focşani, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 25 de ani, din municipiul Bacău, judeţul Bacău, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism. Iniţial, în urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a două persoane şi rănirea uşoară a altor trei persoane. Din nefericire, una dintre persoanele rănite grav, femeia de 25 de ani, din judeţul Bacău, a decedat la spital.

În urma impactului, mai multe fragmente de la cele trei autoturisme au produs avarii altor două autoturisme, care circulau pe direcţia Garoafa-Focşani. De asemenea, bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice, în urma testării, rezultând că acesta ar fi consumat substanţe interzise. În baza probatoriului administrat în cauză, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de