Tânără ucisă în Spania

Data : 6 iunie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Valentina Chirac a fost găsită cu o pungă pe cap și legată de mâini, în locuința ei, situată de la 40 de km de Madrid.

Avea 38 de ani, era mama a trei copii și provenea din din Hanu Conachi, judetul Galați.

Valentina Chirac era stabilită de 8 ani în Spania. Locuia împreună cu soțul ei, un cetățean spaniol și fetița lor, în vârstă de 6 ani. Păreau că se iubesc, spuneau apropiați, însă ceva s-a întâmplat în urmă cu aproape două săptămâni. Fratele Valentinei și-a sunat mama acasă, în România și i-a dat cea mai neagră veste.

”Mi-a povestit atât: că a murit Valentina. Inițial, am crezut că a făcut un stop cardiac. Duminică dupa-amiază, pe 29 mai, când a luat-o la medicină legală i-a spus că-i crimă”, a spus Lisaveta Rizea – mama Valentinei.

Pare o crimă învăluită în mister chiar și pentru anchetatorii spanioli, mai ales că între Valentina și soțul ei nu erau probleme. Mama tinerei de 38 de își amintește că în luna aprilie, când Valentina, soțul și fetița lor au venit în România, nu i-a ridicat nici un semn de întrebare că fiica ei ar avea probleme în căsnicie.

” Erau foarte bine dispuși. Ne-am simțit ca o adevărată familie, ne-am dus la shopping. Nu mi-a dat nimic de înțeles. Eu am fost în 2012 la ei, la sfârșitul lunii februarie. Să știți că mai vulcanică era fiica mea. El era o fire liniștită, calmă. Mi s-a părut că este un om de nota 10”, a mai adăugat Lisaveta Rizea.

Mama Valentinei își mai dorește doar să-și înmormânteze fiica în cimitirul din sat, să-i poată aprinde o lumânare. Costul transportului sicriului Valentinei în România, în jur de 10 000 de euro, înseamnă o avere pentru familia fetei.  Valentina Chiarc avea trei fetite: cea mică de6 ani, una de 11 ani și una de 18 ani. Doar cea mică locuia cu ea, celelalte două cu tații lor.

CONT: RO91BRDE180SV13561761800 – cont in euro deschis BRDE pe numele RIZEA LISAVETA

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:,

Articole scrise de