Tâlhării la drumul mare

Autor :

Data : 12 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au identificat mai mulți tineri, bănuiți de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt

Prima plângere a ajuns pe biroul polițiștilor pe 8 octombrie. Venea de la un tânăr de 27 de ani care le-a spus polițiștilor că, în timp ce se afla pe strada Siderurgiştilor, doi tineri necunoscuți l-au deposedat, prin violenţă, de telefonul mobil şi căştile aferente acestuia. A doua zi, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi au stabilit că este vorba de doi bărbați, de 26 şi 16 ani, din municipiul Galaţi.

”Din cercetări a reieşit faptul că cei doi, în perioada 28.09-08.10, ar mai fi săvârşit încă trei tâlhării pe raza municipiului Galaţi, deposedând victimele prin violenţă, de telefoanele mobile. Poliţiştii au desfăşurat activităţi de căutare a persoanelor bănuite de comiterea infracţiunilor, minorul fiind depistat în data de 9 octombrie şi prezentat instanţei, care a dispus măsura controlului judiciar. În aceeaşi zi, poliţiştii au găsit şi cea de-a doua persoană bănuită, care se afla internată în spital. Astăzi, după externare, bărbatul a fost prezentat instanţei care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile”, a declarat ag. șef Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de