Tâlhari prinși de polițiștii gălățeni

Autor :

Data : 18 februarie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Aceștia au fost sesizați de o femeie din Galați cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 11 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

„Din verificări a reieșit că o persoană necunoscută ar fi amenințat victima cu un cuțit, în timp ce aceasta se afla în scara blocului unde locuiește și i-ar fi luat suma de 15 lei pe care o avea asupra sa. La scurt timp după primirea reclamației, polițiștii au identificat și depistat prezumtivul agresor, un tânăr de 18 ani. Extinzând cercetările, s-a stabilit că acesta ar mai fi comis o tâlhărie, tot în ziua de 15 februarie, victima fiind, de această dată un minor de 14 ani pe care, folosind violența și amenințarea, agresorul l-ar fi deposedat de suma de 50 lei”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Galați.

Ieri, tâlharul a fost prezentat magistraților care au dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de