Suspiciuni de fraudă la redirecționarea a 2% din impozitul pe venit

Data : 10 iulie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Mai mulți gălățeni se plâng că au primit notificări despre redirecționări pe care nu le-au făcut.

Nereguli semnalate de gălățeni în legătură cu redirecționarea a 2% din impozitul pe venit. O contribuabilă din Galați a postat pe Facebook o copie după notificarea primită de la ANAF prin care era anunțată că a direcționat 2% din impozit către Asociația Renata Studio Dance din Brăila. Femeia spune însă nu a completat niciodată un astfel de formular de redirecționare și acuză falsuri în gestionarea acestui program.

„Cineva a pus mâna pe o bază de date cu cei care nu au completat formularul 230 și a completat în numele celor care nu au depus trecând la beneficiar Asociația Renata Studio Dance din Brăila. O mica fraudă. Astăzi am completat o declarație la ANAF prin care nu sunt de acord cu virarea celor 2% către Renata Studio și le-am explicat că nu am completat cererea 230. De la ANAF am aflat că sunt mulți cu aceeași problemă și același beneficiar”, scrie Mihaela Crăciun pe Facebook.

notificare

Imediat, mai mulți gălățeni aflați și ei în situații similare au ținut să-și exprime nemulțumirile.

„Eu am primit de la ANAF cum că aș fi direcționat către un club de dans din Galați. Am sunat la ei și o dădeau din colț în colț. Că nu știu nimic, poate un părinte de-al unui copil de la ei m-a trecut pe listă că mă cunoaște… bla-bla-uri din astea”, spune nemulțumit un alt gălățean.
ANAF nu a vrut să comenteze situația.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:, , ,

Articole scrise de