Superiorii preotului care a produs carnagiul de pe DN 25 îi vor decide soarta abia după anchetă

Data : 11 aprilie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Florin Șerbu este acum în spital deoarece a suferit răni în urma accidentului.

Preotul care a provocat tragedia de duminică de la Şendreni șe numește Florin Șerbu şi este paroh la biserica din localitatea Independenţa.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos a transmis un comunicat prin care anunță că va lua măsuri față de preotul Șerbu abia după ce instanțele judecătorești se vor pronunța în acest caz.

„Arhiepiscopia Dunării de Jos a luat cunoştinţă cu profundă îndurerare despre accidentul rutier produs în seara zilei de 9 aprilie a.c., pe DN 25 din județul Galați, în care a fost implicat și preotul Florin Șerbu, de la parohia Independența II, care în acest moment este internat în Spital.

După finalizarea cercetărilor legale se va decide situația sa în conformitate cu rânduielile bisericești în astfel de nedorite cazuri.

Ne exprimăm regretul profund pentru pierderea de vieţi omenești şi pentru rănirea celorlalte persoane din autoturismele implicate în accident, rugându-L pe Dumnezeu să-i odihnească pe cei adormiți și să ne apere pe toţi de astfel de grave încercări”, se arată în comunicat.

Florin Serbu este căsătorit şi are o fetiţă. În accidentul de duminică, preotul și-a pierdut socrii și le-a rănit pe soția și fetița lui.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de