Sunați repede la 112, delegații ALDE stau doi pe-un loc!

Data : 20 martie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Într-o sală de aproape 320 de locuri, nici alea ocupate toarte, tu te lauzi că au fost 400 de oameni! Curat-murdar!

Ce nebunie, cât popor dom’le interesat de soarta acestui partid ALDE Galați! Aflăm de la distinsul domn Cristian Dima că la fel de distinsul domn Radu Cosca a fost reales cu unanimitate de voturi președinte peste organizația municipală Galați a ALDE. Unanimitate însemnând, după spusele șefului de partid, 400 de delegați.

Acum, n-avem nimic cu alegerile oamenilor, doar că domnului Cristian Dima îi cam place să exagereze. Și nu puțin! Păi, tot acest congres, care ne aduce aminte de plenarele PCR, s-a desfășurat la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”. Sala mare are 240 de locuri, iar pe la balcoane mai încap aproape  80 de persoane, adică, un total de 320 de persoane.

Ne-am uitat și noi pe fotografiile și filmulețele postate pe Facebook și am văzut că sala nu era chiar plină, iar la balcoane locurile erau ocupate pe jumătate. Păi cum să vii tu, ca mare șef de partid, să te lauzi că ai 400 de delegați într-o sala cu 320 de locuri. Oare conducerea Teatrului Dramatic știe de acest lucru? Știe că riscă amenzi foarte mari de la ISU pentru nerespectarea capacității unei săli de întruniri publice.

Că domnul Cristian Dima fabulează nu ma este o noutate pentru nimeni! O dovedește și faptul că într-o postare de pe Facebook, acesta speră că ALDE va deveni al doilea partid la următoarele alegeri. Da domnule Dima, va fi al doilea partid, la fel cum sâmbătă au fost în Sala Mare a Teatrului „Fani Tardini” 400 de delegați. Fix la fel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de