Studenții cer scoaterea bursei de ajutor social din formula de calcul a venitului mediu lunar

Data : 1 noiembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Studenții din Galați spun că majoritatea universităților nu practică acest criteriu.

Reprezentanții Ligii Studenților din Galați cer eliminarea venitului provenit din bursa de ajutor social dobândită anterior din formula de calcul a venitului mediu lunar. Potrivit liderul LSG Ștefan Lupu,  organizația va susține această poziție în raport cu conducerea universității.

„Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați consideră că formula de calcul a venitului mediu lunar, per membru de familie, NU trebuie să includă venitul provenit din bursa de ajutor social dobândită în lunile anterioare”, se arată ntr-un comunicat postat pe contul de Facebook al Ligii.

Conform Președintelui Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, Marius Deaconu, majoritatea universităților nu practică acest criteriu. Prin urmare, Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați cere eliminarea venitului provenit din bursa de ajutor social dobândită anterior, din formula de calcul a venitului mediu lunar și va susține această poziție în raport cu conducerea universității.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de