Studenții basarabeni și bucovineni au intrat aseară în 2019

Autor :

Data : 13 ianuarie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Ei au sărbătorit revelionul pe rit vechi, mai devreme cu o zi pentru că începe sesiunea.

Zeci de tineri, studenți la Universitatea „Dunărea de Jos“ din Galați, au petrecut noaptea trecută, cu ocazia Revelionului pe rit vechi. Chiar dacă abia în această noapte ar fi trebuit să sărbătorească intrarea în Anul Nou, sesiunea i-a grăbit.

Anul acesta, petrecerea Revelionului pe stil Vechi a avut și o tematică: filmul. Ca niște actori adevărați, mulți dintre studenți au profitat de ocazie și s-au costumat în personajele preferate. Așa că de la Revelionul pe rit vechi nu au lipsit Superman și Darth Vader, reprezentați aseară de doi studenți, în primul an la Facultatea de Arhitectură Navală.

Personajul filmelor de groază a fost jucat de un student la Facultatea de Educație Fizică și Sport, la machiajul căruia au contribuit două colege. Este vorba de Ciprian Dragu aka Pennywise. Evident ca nu a lipsit de la petrecere Dănilă Prepeleac sau Wednesday.

Dar nu numai studenții basarabeni și bucovineni au sărbătorit intrarea în 2019, ci și Aljabwabi Hatem, un tânăr din Yemen, student la Medicină, care a venit îmbrăcat tradițional.

Chiar dacă interpretau roluri sau nu, cu toții au incins hore și s-au distrat iar la miezul nopții au ciocnit cupele de șampanie. Spre dimineață, studenții au plecat să se odihnească, pentru că de luni intră în sesiune.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de