Sprijin studențesc pentru tinerii care își doresc o carieră în halat alb

Data : 6 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

SSMG va organiza o nouă simulare a examenului de admitere la Medicină.

Societatea Studenților Mediciniști Galați păstrează tradiția de a sprijini an de an persoanele care își doresc o carieră în alb și țintesc spre a fi admise la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, organizând un nouă simulare a Examenului de Admitere.

Cea de-a doua simulare din acest an va avea loc în data de 9 iulie 2018, în corpul MG al Facultății de Medicină și Farmacie Galați, pe strada Eroilor, colț cu Nicolae Bălcescu, vizavi de CNVA, iar participanții trebuie să fie prezenți începând cu ora 8.00.

„Simularea se dorește a fi un punct de plecare pentru orice persoană care aspiră la o carieră nobilă în domeniul sănătății și un real suport pentru liceenii ce tocmai au absolvit examenul de bacalaureat. De asemenea proiectul oferă elevilor de clasa a XI-a prilejul de a se familiariza cu atmosfera și condițiile de examen. Fiecare ediție cumulează anual peste 100 de participanți, atât din Galați și orașele învecinate, cât și din Republica Moldova, fiind un exercițiu deosebit de util în privința viitoarei sesiuni de admitere”, spune Valentina Mihalcea, președinte al SSMG Galați.

Simularea este structurată conform metodologiei de admitere în vigoare a Facultății de Medicină și Farmacie din Galați, astfel că participanții vor putea susține examene pentru fiecare din cele cinci specializări ale instituției: Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie, Asistență Medicală Generală și Moașe. La finalul celor 3 ore de examen participanții vor observa metoda de corectare, vor putea trage concluziile referitoare la dificultatea testelor și de asemenea, vor avea oportunitatea de a discuta cu studenți din ani de studiu diferiți.

Înscrierile pentru simulare au loc pe site-ul http://simulare.ssmg.ro/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de