Simulare pentru cei care-și doresc un loc la Medicină

Data : 12 aprilie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Proiectul oferă elevilor de clasa a XI-a prilejul de a se familiariza cu atmosfera si condițiile de examen.

În fiecare an, Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG) vine în sprijinul tuturor celor care își doresc o carieră în alb și țintesc spre Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, organizând Simularea Examenului de Admitere. Aceasta va avea loc în data de 6 mai 2018, în corpul MG al Facultății, de pe strada Eroilor, colț cu Nicolae Bălcescu, începând cu ora 8.00.

Simularea se dorește a fi un punct de plecare pentru orice persoană care aspiră la o carieră nobilă în domeniul sănătății și un real suport pentru liceenii care tocmai au absolvit examenul de bacalaureat. De asemenea, proiectul oferă elevilor de clasa a XI-a prilejul de a se familiariza cu atmosfera si condițiile de examen.

„Fiecare ediție cumulează anual peste 100 de participanți, din Galați și nu numai, fiind un exercițiu deosebit de util în privința viitoarei sesiuni de admitere. Simularea este structurată conform metodologiei de admitere în vigoare a Facultății de Medicină și Farmacie din Galați, astfel că participanții vor putea susține examene pentru fiecare din cele cinci specializări ale instituției: Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie, Asistență Medicală Generală și Moașe. La finalul celor 3 ore de examen participanții vor observa metoda de corectare, vor putea trage concluziile referitoare la dificultatea testelor și de asemenea, vor avea oportunitatea de a discuta cu studenți din ani de studiu diferiți”, se arată într-un comunicat al SSMG Galați.

Înscrierile pentru simulare au loc pe site-ul http://simulare.ssmg.ro/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de