Și bătut și cu banii luați

Autor :

Data : 13 decembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Un tânăr de 20 de ani spune că a fost lovit și i s-au furat 1.500 de euro.

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Vârlezi susține că a fost lovit și i s-au furat 1.500 de euro, de către un individ care a dat buzna în apartamentul în care se afla împreună cu o domnișoară.

Totul s-a întâmplat în urmă cu două seri, într-un apartament al unui bloc de pe strada Roșiori. Tânărul de 20 de ani le-a povestit polițiștilor că în seara respectivă ar fi mers cu o persoană de sex feminin, pe care abia o cunoscuse, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Roșiori.

„La scurt timp, în locuință ar fi intrat un bărbat care, amenințând victima cu un cuțit și lovind-o peste față, i-ar fi luat din portofel suma de 1.500 euro. Profitând de un moment de neatenție din partea agresorului, tânărul ar fi reușit să fugă din apartament, sesizând organele de poliție”, se arată într-un comunicat al IPJ Galați.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite că ar fi comis fapta, un bărbat de 30 ani și o tânără de 17 ani, care sunt cercetați pentru infracțiunea de tâlhărie, respectiv, complicitate la tâlhărie.

Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:, , ,

Articole scrise de