Și-a pus capăt zilelor la numai 26 de ani

Autor :

Data : 13 martie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Un tânăr s-a aruncat de la etajul 9 al garsonierei în care locuia.

Bărbatul lucra ca ospătar la un restaurant de pe faleză, iar ieri s-a învoit de la patron, pe motiv că nu se simte bine. În această dimineață, Laurențiu Constantinescu a coborât gol pușcă de la etajul 9 și după ce a aruncat o privire în spatele blocului, a urcat în goană în casă. Cânta și părea fericit, spun vecinii care îl știau ca pe un tânăr foarte cumsecade. După câteva minute, tânărul a fost găsit fără viață în curtea din spatele blocului, acolo unde fusese cu doar câteva clipe înainte.

„La fața locului a ajuns un echipaj SMURD tip C împreună cu medicul care a constatat decesul. Totodată, reprezentanții Poliției au solicitat un echipaj de descarcerare pentru a sparge ușa”, a precizat cpt. Cătălin Sion, purtătorul de cuvânt al I.S.U. Galați.

Patronul restaurantului la care Laurențiu lucra spune că ieri s-a întâmplat ceva ciudat cu acesta. Părea că nu se simte bine și l-a trimis acasă. Nici astăzi dimineață nu l-a chemat la serviciu și l-a lăsat să se adune.

„Era un copil extraordinar, un coleg foarte bun. Nu a ridicat niciodată nicio problemă și a lucrat 6 ani la restaurantul meu. Ieri mi s-a părut ceva ciudat, când l-am văzut fumând pentru prima oară. Nu pot să-mi explic ce a fost în capul lui. Pentru mine este o tragedie. Era ca și copilul meu”, a spus Octav Marin, patronul restaurnatului la care lucra Laurențiu.

Polițiștii au început o anchetă și vor să afle ce l-a făcut pe tânărul de 26 de ani să-și ia viața.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:, ,

Articole scrise de