Și-a câştigat mandatul în instanţă, a depus jurământul la ședința de ieri, iar la final şi-a anunţat demisia.

Data : 24 noiembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Victor Malinovici spune că nu ar fi putut sta la aceeași masă cu cei care au uneltit împotriva sa.

O situație inedită a avut loc ieri, în cursul ședinței Consiliului Local Galați. Victor Malinovici, membru al UNPR, a depus jurământul la începutul ședinței, iar la sfârșitul ei și-a anunțat demisia.

Revenirea lui Malinovici în forul legislativ local are loc pe fondul aplicării unei decizii a Curții de Apel Galați care obligă plenul CL să valideze mandatului său și anulează numirea în funcția de consilier a lui Ilie Ghețu.  Victor Malinovici ne-a spus că ieri a depus jurământul, a semnat și a luat loc la masa consilierilor, anunțând totuși că nu va vota nimic din ordinea de zi pe motiv că nu a studiat niciun proiect și nu poate să-și exprime o opinie.

„Am asistat la toată ședința și când am văzut care-i atmosfera m-am îngrozit. Consilierii se luau la mișto, scuzați-mi expresia, între ei, în loc să-și vadă de proiectele de hotărâri. Păi, eu am venit să fac administrație, nu politică. Avem nevoie de decizii serioase nu de glumițe ieftine”, povestește Victor Malinovici.

Proaspătul ales al UNPR spune că l-a deranjat și atitudinea primarului, care i-a răspuns tăios în loc să-i asculte și varianta lui.

L-a sfârșitul ședinței, domnul primar s-a ridicat și a plecat. Nu a vrut să mă asculte, avea de dat interviuri siropoase pentru presă. Cred că am luat o decizie bună de a pleca din Consiliul Local. Eu nu venisem pentru funcție, ci pentru a face treabă. Comunitatea și-a pus bazele în mine”, mai spune Malinovici.

Acesta mărturisește că va continua să facă politică. Va aștepta să vadă cum se termină procesul de fuziune între PMP și UNPR, după care va lua o decizie în privința viitorului său în politică.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de