“Securizați drumul de centură!”

Autor :

Data : 11 iunie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Peste 100 de șoferi au mers astăzi, în marș, cu mașinile pe șoseaua de centură din Galați, în cadrul unui protest organizat.

Aceștia au protestat față de faptul că nu există semafoare pentru pietoni, nu sunt amenajate trotuare și nici stații amenajate pentru autobuze.

Protestul a fost anunțat pe facebook și peste o sută de șoferi s-au mobilizat imediat și s-au întâlnit pe șoseaua de centură, motivul protestului de astăzi. Conducătorii auto se plâng că drumul de centură din Galați a ajuns cel mai nesigur și zi de zi pietonii își pun viața în pericol.

”Ar trebui să se facă niște pasarele, pentru că pe marginea șoselei de centură sunt foarte multe locuințe, societăți comerciale, iar oamenii nu au pur și simplu pe unde să traverseze. S-au făcut treceri de pietoni, iar noaptea nu sunt deloc sigure”, a spus un șofer, participant la protest. Inițial, șoferii au blocat prima bandă a drumului, iar la ora 12.30, când a expirat autorizația protestului, toți au început să claxoneze și s-au dispersat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:,

Articole scrise de