Scandal și acuzații de violență în școală…

Autor :

Data : 20 iunie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Acuzații grave la Școala generală Mihai Viteazu

Un profesor de istorie, care este și directorul Școlii generale ”Mihai Viteazu” este acuzat de o mamă că acesta i-ar  fi lovit fiica și a jignit-o.

”Pe data de 8 iunie, fiind în pauză copiii și urmând ora de civică, nu de istorie, a venit domnul director, a tras-o de păr și a dat-o cu capul de pupitru pe fetița mea de 13 ani. Ulterior fata a acuzat dureri la cap și la șold, pentru care am scos certificat medico-legal. Am încercat să-i cer explicații și domnul profesor a spus ca Erika mea…. face sex oral și anal în incinta școlii și cu doi colegi de clasă”, a spus Maria Peglau – mama fetei.

Directorul școlii se scuză și spune că nu a atins-o nici cu un deget pe elevă, însă acum mama fetei încearcă să găsească țapi ispășitori pentru ceea ce a făcut fiica ei în luna aprilie. ”Eu nu am lovit-o pe fetiță. În momentul în care a intrat în fugă în clasă, eram în fața culoarului. A trecut pe lângă mine, a făcut o fentă, s-a dus peste prima bancă, a căzut peste ea. Am săltat-o de acolo și cam despre asta a fost vorba. Mama a depus în aprilie o sesizare și la Poliție, prin care un coleg de clasă e acuzat ca ar fi violat-o. S-a făcut un consiliu al clasei, iar la sfârșitul anului, atunci când se face consiliul profesoral s-a decis să i se scadă nota la purtare. Nu știm dacă a fost victimă sau nu”, a declarat Florin Cernat, directorul Școlii ”Mihai Viteazu”.

Povestea cu relațiile sexuale este confirmată și de mama copilei. ”A fost un santaj, ulterior fiica mea a cedat, privind partea sexuală și de atunci au început problemele fetei. Un coleg i-a spus fetei ca o provocare să-și facă o fotografie indecentă, pe care să i-o trimită respectivului elev. Ea s-a păcălit și i-a trimis-o dintr-o prostie, neaducându-mi și mie la cunoștință că, de fapt nu i se vedea tot corpul. Voia s-o pună pe nu stiu ce chat și a inceput șantajul fetei. Fata a clacat și a întreținut relații sexuale”, a mai spus Maria Peglau, mama copilei.

Povestea s-a încheiat de atunci, când părinții fetei s-au împăcat cu părinții băiatului cu care aceasta a întreținut relații sexuale. Politistii au amendat ambele familii, iar ancheta s-a închis. De această dată, oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele directorului școlii și vor să afle dacă acesta a bătut-o sau nu pe eleva de 13 ani.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de