Scandal monstru la priveghiul unui tânăr de 21 de ani

Autor :

Data : 14 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Un polițist a fost rănit iar câțiva scandalagii ar putea ajunge după gratii.

Peste 50 de persoane care asistau aseară la priveghiul unui tânăr de 21 de ani au fost martorii unui scandal monstru!

Pentru că afară era foarte frig, rudele decedatului au aprins focul în mai multe butoaie și le-au scos în fața porții. Deranjați de gălăgia pe care o făceau, vecinii au sunat la 112.

„A venit Poliția, dar a venit într-o manieră… nu au venit civilizat. Au coborât doi polițiști, unul dintre ei avea arma în mână și când i-am zis că îl filmăm arma a ascuns-o la spate. Oamenii au înțeles, au luat acele butoaie, tot ca să aplanăm conflictul, dar acel polițist era foarte agresiv. A venit în fața porții și a zis: care ești tu șmecher să iasă! Unul dintre ai noștri, care era și băut a ieșit. Între polițist și un om de la înmormântare a apărut o altercație”, a spus Ștefan Constantin, o cunoștință de-a scandalagiilor.

Pentru că rudele decedatului au devenit recalcitrante, echipajul de Poliție venit, a chemat ajutoare. Patru persoane au fost luate la secție, iar acestea au devenit violente cu oamenii legii. Mai mult, un polițist a fost rănit și altul s-a ales cu uniforma ruptă, după ce mai mulți indivizi au tăbărât pe ei.

„Cei trei inculpați au manifestat violențe față de polițiștii, aflați în exercitarea sarcinilor de serviciu care se deplasaseră la domiciliul acestora, urmare a unor solicitări formulate de un grup de cetățeni. În urma violențelor exercitate de către inculpați, organele de Poliție au suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare mai multe zile de îngrijiri medicale. Comportamentul agresiv al inculpaților a continuat până în fața sediului secției de poliție, moment în care aceștia au fost imobilizați, în vederea restabilirii ordinii și liniștii publice”, a precizat Liliana Manoliu, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.

Pentru trei dintre scandalagii procurorii au cerut arestare preventivă.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de