Salvarea a venit din cer

Autor :

Data : 9 ianuarie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Elicoptrerul SMURD Galați a intervenit la Uzlina, jud. Tulcea

Deși au trecut patru zile de când aproape toată țara a fost sub cod roșu și portocaliu de vreme rea, nici până astăzi, în unele zone nu se poate ajunge, din cauza nămeților. La Uzlina, în județul Tulcea, un bărbat a așteptat trei zile ambulanța după ce a suferit o criză de rinichi. Astăzi, salvarea a ajuns la el, dar pe calea aerului.

Bărbatul de 57 de ani a început să se simtă rău sâmbătă. A crezut că o să-l lase durerile, dar dimpotrivă, acestea au devenit și mai acute. Familia omului a sunat cu disperare la 112, însă din cauza viscolului nicio ambulanță nu putea să ajungă prin nămeții din Deltă. Abia astăzi, când vântul s-a potolit și ninsoarea a încetat, elicopterul SMURD de la Galați a putut să ajungă la Uzlina, de unde l-a preluat pe bolnav.

”Pacientul era în colică renală de 2,3 zile. Fiind izolat, nu a putut nicio ambulanță să ajungă acolo. Astăzi, timpul fiind favorabil, l-au adus colegii la Galați. Starea lui este bună, nu este în pericol vital” a declarat dr. Angel Trifan, coord. U.P.U.- SMURD Galați.

Din păcate, în timpul intervenției la Uzlina, medicul care a ajuns la pacient a alunecat și și-a fracturat o mână. Imediat a fost chemat un alt doctor, iar cel ranit a fost transportat la spital.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:

Articole scrise de